Kunstharsvloeren.be

 
FTB - Remmers

Voor een solide basis

FTB-REMMERS BVBA is het resultaat van de fusie van FTB Restoration bvba en Remmers België bvba.

Door de fusie kunnen wij u een zeer uitgebreid gamma aan producten aanbieden (waaronder deze kunstharsvloeren), waarbij we kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel blijven dragen.

Met meer dan 1000 medewerkers in binnen- en buitenland is de groep Remmers heden ten dage een toonaangevende, onafhankelijke en grensverleggende onderneming in de bouwchemie en de bouwstoftechniek.

In samenwerking met de klanten ontwikkelen we in het eigen labo innovatieve producten en objectspecifieke systeemoplossingen.
Een goede service begint met de basisvragen: Wat verlangt u van uw vloer?, Wat moet de vloer aankunnen?, Hoe ziet de ondergrond eruit?.

Na een grondige vloerdiagnose door onze technische adviseurs wordt een passende oplossing aangeboden, voor elke mogelijke vloer, zij het glad, ruw, vochtig, flexibel, enzovoort.

Om extreme belastingen door bvb zware machines aan te kunnen zijn onze systemen mechanisch zeer hoog belastbaar. Hoge temperaturen en chemicaliën vormen ook geen probleem.

Speciaal voor met restvocht belaste ondergronden hebben wij het gamma waterdampdoorlatende systemen ontwikkeld.

FTB-Remmers is vooral dienstverlener. Daartoe behoort een individuele advisering door ons team van technisch adviseurs die u werf per werf met raad en daad bijstaan en u het juiste advies verstrekken.

FTB-Remmers is een groeiende organisatie met een eigen identiteit en een gedreven team van vakkundige medewerkers, net als voorheen en meer dan ooit.

U wordt ook duidelijk geïnformeerd door onze technische merkbladen en bestekomschrijving zodat elke systeem duidelijk en zonder problemen kan toegepast worden.

Vragen of opmerkingen? Contacteer ons!

 

Kunstharsvloeren bij FTB-Remmers